Αρχική

Η εκκλησία μας

Πολυμέσα

Τα νέα μας

Μελετώντας την Αγία Γραφή

Τα νέα μας
  • Register

 

City Bible Berea Greek Feb 2014 b ta nea mas2

Με πολύ μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε την νέα Καινή Διαθήκη της Βεροίας.

Είναι η απάντηση του Θεού στις προσευχές μας έτσι ώστε οι κάτοικοι της Βεροίας αλλά και οι εκατοντάδες επισκέπτες της πόλης μας που έρχονται καθημερινά να επισκεφθούν την εκκλησία μας αλλά και την Εβραϊκή Συναγωγή η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την εκκλησία μας , θα μπορούν πλέον να λαμβάνουν ως δώρο από εμάς την Καινή Διαθήκη που έχει πλέον ως εξώφυλλο την πόλη μας.

Γι' αυτό το λόγο λοιπόν εκδώσαμε την Καινή Διαθήκη της Βεροίας και στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά.

 

Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα ανήκει -κατόπιν οδηγίας από τον Θεό- στον Ολλανδό αδελφό Peter Pilon. Το βασικό μέρος της είναι φυσικά η διάδοση του Λόγου Του Θεού μέσα από το μοίρασμα της Καινής Διαθήκης έχωντας όμως ως εξώφυλλο φωτογραφίες από την εκάστοτε πόλη από την οποία μοιράζεται.

Το project αυτό έχει ήδη εξαπλωθεί σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης με μεγάλη επιτυχία. Πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Άμστερνταμ, το Ρόττερνταμ, το Μπέλφαστ, το Γιοχάνσμπουργκ έχουν ήδη τις δικές τους City Bibles. Επίσης σχεδόν όλες οι πόλεις του Ισραήλ έχουν τις δικές τους όπως η Ιερουσαλήμ, η Βηθλεέμ και η Ναζαρέτ. Τελευταία, πολλές πόλεις της Ελλάδος έχουν ξεκινήσει αυτό το νέο εγχείρημα όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Καβάλα κ.ά.

Έτσι λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο πλέον μπορούμε ως Εκκλησία να δίνουμε Καινές Διαθήκες σε όσους επιθυμούν να τις μελετήσουν, είτε αυτοί είναι συμπολίτες μας είτε αυτοί είναι επισκέπτες που έρχονται να επισκεφθούν την πόλη μας και την Εβραϊκή Συναγωγή - η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την εκκλησία μας - το μέρος που ο Απόστολος Παύλος μίλησε το Λόγο του Θεού στην Βέροια πριν από 2000 χρόνια περίπου.

Άλλωστε αυτό είναι κάτι που μας το διδάσκει η Αγία Γραφή να κάνουμε :

" Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. " Κατά Ματθαίον Κεφ. 28' (κη') στ. 19 και

" Δεν θέλει απομακρυνθή τούτο το βιβλίον του νόμου από του στόματός σου, αλλ' εν αυτώ θέλεις μελετά ημέραν και νύκτα, διά να προσέχης να κάμνης κατά πάντα όσα είναι γεγραμμένα εν αυτώ ". Ιησούς του Ναυή 1' (α') στ. 8

Μπορείτε να δείτε και σχετικές φωτογραφίες στην ενότητα : "Οι φωτογραφίες μας"  όπου με την Χάρη του Θεού μοιράζουμε τις Καινές Διαθήκες της Βεροίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  •  10ης Μεραρχίας 6
     Βέροια 59100
  •  23310-65092
  •  6974-355738
  •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.