Αρχική

Η εκκλησία μας

Πολυμέσα

Τα νέα μας

Μελετώντας την Αγία Γραφή

Ομολογίες Πίστεως
  • Register

Ομολογίες Πίστεως

Ομολογίες Πίστεως

Ομολογίες Πίστεως

Δεκ 2015 - Μάι 2024

Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε να δείτε τις παρακάτω διαθέσιμες Ομολογίες Πίστεως σε μορφή video από αδερφούς που μας επισκέφτηκαν απο το εξωτερικό.

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός δεν έχει φανερωθεί μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Θεός εργάζεται σε όλο το πρόσωπο της Γης καθώς το θέλημά Του είναι να σωθούν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι.

Θα θέλαμε να σημειώσετε αγαπητοί μας φίλοι, πως κανένα κήρυγμα και καμία ομολογία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αξία της Αγίας Γραφής που είναι ο αψευδής λόγος του Θεού. Ο διδάσκαλός μας και καθηγητής μας είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός, όλοι εμείς είμαστε μαθητές και προσπαθούμε να γίνουμε καλοί μαθητές Του. Ο μόνος αλάνθαστος είναι Αυτός καθώς είπε "Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή". Αν σε κάποιο κήρυγμα διαπιστώσετε ότι κάτι δεν ειπώθηκε σύμφωνα με τον λόγο του Θεού, θα χαρούμε να μας το σημειώσετε στέλνοντας μας μήνυμα στην διεύθυνση e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Sermons in this series
Τετ, Σεπ 28, 2022
Διάρκεια: 14 mins 37 secs

Επικοινωνήστε μαζί μας

  •  10ης Μεραρχίας 6
     Βέροια 59100
  •  23310-65092
  •  6974-355738
  •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.