Αρχική

Η εκκλησία μας

Πολυμέσα

Τα νέα μας

Μελετώντας την Αγία Γραφή

Πρόγραμμα ημερήσιας ανάγνωσης της Αγίας Γραφής
  • Register

Στην νεολαία της εκκλησίας της Βεροίας, πριν από μερικά χρόνια ξεκινήσαμε να διαβάζουμε καθημερινά και συστηματικά 2 κεφάλαια από τον Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή.

Αυτό είναι κάτι άλλωστε που μας το προτρέπει και το Ευαγγέλιο να κάνουμε :

" Δεν θέλει απομακρυνθή τούτο το βιβλίο του νόμου από του στόματός σου, αλλ' εν αυτώ θέλεις μελετά ημέραν και νύκτα, διά να προσέχης να κάμνης κατά πάντα όσα είναι γεγραμμένα εν αυτώ ". Ιησούς του Ναυή 1' (α') στ. 8

Κατά την σύναξη της νεολαίας μας, κάθε Σάββατο στις 7:00 μ.μ. συζητάμε γύρω από τα κεφάλαια που είχαμε να μελετήσουμε την εβδομάδα που μας πέρασε, τυχόν απορίες που μας δημιουργήθηκαν μέσα από τον Λόγο του Θεού και αναπτύσσουμε θέματα για το πώς μπορούμε να κάνουμε πράξη τα λόγια του Θεού μέσα στην ζωή μας, έχωντας πάντοτε ως σκοπό μας να δώσουμε όλη την δόξα στον Ιησού Χριστό. 

Εδώ μπορείτε να δέιτε αναλυτικά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα άναγνωσης της Αγίας Γραφής που ακολουθούμε και σας προσκαλλούμε αν θέλετε να μας ακολουθήσετε για την περαιτέρω πνευματική αύξηση όλων μας.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ο.Κ.
Κυριακή, 27 Δεκέμβριος 2015 Κατά Λουκάν Κεφ. ζ' - η'  
Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2015 Κατά Λουκάν Κεφ. θ' - ι'  
Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2015 Κατά Λουκάν Κεφ. ια' - ιβ'  
Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 Κατά Λουκάν Κεφ. ιγ' - ιδ'  
Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 Κατά Λουκάν Κεφ. ιε' - ιστ'  
Παρασκευή, 1 Ιανουάριος 2016 Κατά Λουκάν Κεφ. ιζ' - ιη'  
Σάββατο, 2 Ιανουάριος 2016 Κατά Λουκάν Κεφ. ιθ' - κ'  

Επικοινωνήστε μαζί μας

  •  10ης Μεραρχίας 6
     Βέροια 59100
  •  23310-65092
  •  6974-355738
  •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.